Impressie 5-daagse reis naar Brilon

Impressie van de 5 daagse reis naar Brilon.
Op 2 september om klokslag 7:15 uur stopt de bus voor de kerk in Udenhout voor de reizigers van Contact50 die meegaan met de 5 daagse groepsreis naar Duitsland. De 28 leden van de KBO uit Loon op Zand worden meteen hartelijk begroet en de sfeer is gemoedelijk.
‘s Middags aangekomen bij Hotel am Kurpark kunnen we aan de smakelijke lunch beginnen en daarna bezichtigen we het mooie stadje Brilon.
De koffers worden meegenomen naar de kamers en we verkennen het hotel dat zo mooi in een park ligt en luxe kamers met balkon heeft voor een heerlijk en groen uitzicht!
Op naar het dinerbuffet. Wat een keuze aan lekkere gerechten. Daarna,gaan we richting de rooftopbar voor entertainment en vrije drankjes naar keuze en een hapje.
De dagen met excursies zijn vol variatie en gezelligheid. We bezochten bijvoorbeeld mooie stadjes in Sauerland, een glasblazerij in Willingen en genoten van een boottocht op de Sorpesee.
De avonden in het hotel met entertainment waren zo gezellig en we hebben ons echt geamuseerd. Kortom dit was een geweldig mooie reis waarvan we nog lang kunnen nagenieten.
Met groet, Marijke Weijtmans.

Contact50 Udenhout dagreis
Scroll naar boven