Ingezonden berichten


Activiteiten in Udenhout en Biezenmortel in het kader van 80 jaar bevrijding. Het gehele jaar is de expositie Oorlog en Bevrijding op Erfgoedcentrum ’t Schoor te bekijken op donderdag tussen 11.00 -15.00 uur en op de tweede zaterdag van de maand van 13.30 – 16.30 uur. Er zijn veel unieke voorwerpen, documenten en bijzondere foto’s.
Informatie: 📧 erfgoedcentrumudenhout@gmail.com

Beste doortrapper van Brabant 2024!
Ken jij een fietser van 60 jaar of ouder die uitblinkt in zijn of haar fietsprestaties, passie voor de sport en/of inzet voor de fietscommunity? Dan nodigen we je uit om deze persoon te nomineren voor onze wedstrijd ‘Beste Doortrapper 2024’!
Help jij ons deze bijzondere fietsers in het zonnetje te zetten? Nomineren kan tot 31 oktober 2024 via nevenstaande KBO Brabant.

Opfriscursus met praktijk en fietsvalpreventie voor fietsers 50+
Veilig Verkeer Nederland organiseert binnenkort een gezellige gratis opfriscursus.
Wat kun je verwachten? • Interactieve theorie
• Gezellig samenzijn
• Gratis fietsspiegel
• Praktijkparcours.
Een cursus duurt van 09.30 tot uiterlijk 16.00 uur en wordt georganiseerd in verschillende delen van de gemeente Tilburg. Rond het middaguur verzorgen we voor de deelnemers een lunch.

Datum: Zaterdag 12 oktober (Udenhout)
Aanm. ☎ 088 524 8850 en voor informatie over overige data en startpleinen
Of: 📧 steunpuntzuid@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Fiets Tilburg

Kunstmatige Intelligentie
Betreed de wereld van kunstmatige intelligentie (AI). In een tijd waarin kunstmatige intelligentie en moderne technologieën een steeds grotere rol spelen in ons dagelijks leven, organiseert de Culturele Steenoven een reeks unieke bijeenkomsten onder de noemer Tussen Kunst en Technologie. Deze evenementen bieden inwoners van Udenhout en Biezenmortel de kans om op een creatieve en interactieve manier te verkennen hoe deze technologie ons leven, werk en vrijetijd beïnvloedt.

Wat kunt u verwachten?
Korte inspirerende films, een boeiende inleiding en discussie, interactieve demonstraties van AI tools.
Deze inspirerende avond is dé gelegenheid om meer te leren over de invloed van kunstmatige intelligentie op ons leven en om op een toegankelijke manier kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien ontvangt iedereen die zich inschrijft en aanwezig is, een gratis E-book: “AI voor beginners, leren omgaan met AI.

Datum: Vrijdag 4 oktober 20.00 – 22.00 uur
Locatie: ’t Plein, Udenhout
Toegang: Gratis. Wel inschrijven
Aanm.: 📧 info@culturelesteenoven.nl

Contact50 Udenhout ingezonden bericht
Scroll naar boven