Van de voorzitter

Op 20 augustus organiseerde Senioren Brabant Zeeland (voorheen KBO Brabant) een inspiratiedag: Senioren Zelf aan Zet. Deze informatie- en bewustwordingscampagne rondom de toekomst van Wonen en Zorg heeft er voor gezorgd dat Contact50 in t Plein 4 avonden gaat organiseren waarbij senioren van Udenhout en Biezenmortel Zelf aan Zet komen. Opzet is om alle senioren vanaf 50 jaar uit te nodigen, omdat het ook om hun toekomst gaat gezien de ontwikkelingsplannen in Udenhout en Biezenmortel de komende jaren.
Verderop in deze ContActueel leest u meer over Senioren Zelf aan Zet.

Als vervolg op de Vitaliteitsdag en de cursus In Balans, krijgen alle senioren in Udenhout en Biezenmortel de gelegenheid om hun stabiliteit te laten meten. De meting kan door over een Smartfloor te lopen. Een Smartfloor is een dunne loopmat, die middels elektroden de stabiliteit meet als mensen erover lopen. Blijkt dat senioren minder stabiel zijn, dan is het aan te bevelen dat de betreffende senior een cursus “In Balans” gaat volgen. Contact50 start op 29 oktober a.s. met 2 cursussen In Balans in ’t TrefpunT in Udenhout. Op dinsdagmiddag 8 oktober van 12.00 tot 17.00 uur kunnen alle senioren in Udenhout vrijblijvend ’t Trefpunt binnenlopen om over de Smartfloor te lopen. Op woensdagmorgen 9 oktober van 9.00 tot 13.00 uur kunnen alle senioren van Biezenmortel vrijblijvend bij de Vorselaer binnenlopen om over de Smartfloor te lopen.

Mochten senioren uit Udenhout op 8 oktober niet kunnen, dan zijn zij ook op 9 oktober welkom in Biezenmortel, dit geldt ook voor de mensen uit Biezenmortel die welkom zijn in Udenhout.

Henk Kuijpers, voorzitter

Contact50 Udenhout jaarvergadering
Scroll naar boven