Oproep nieuwe bezorgers van Contactueel.

Op het eind van iedere maand wordt het informatieblad van Contact50 bij u in de brievenbus bezorgd. Voordat dit zover is, moet er heel wat werk verzet worden.
Dat begint met het verzamelen van artikelen bij diverse coördinatoren van werkgroepen. De redacteur van ContActueel gaat daar vervolgens mee aan de slag. Er moet éénduidigheid zijn in formaat, opmaak, lengte en visualiteit. Kenmerkend voor de nieuwsbrief zijn immer de indeling in kolommen, de koppen van de hoofdstukken en het terugkeren van vaste rubrieken.
Ongeveer 10 dagen voordat de officiële uitgave gereed is, wordt de conceptversie naar alle bestuursleden van Contact50 gestuurd. Zij kunnen voor aanvullingen en verbeteringen zorgen.
Vervolgens is het de beurt aan een corrector op het gebied van mogelijke taalfouten en aan een redacteur die speciaal let op de lay out.
Van de papieren uitgave wordt eveneens een digitale versie gemaakt.
Het uiteindelijk kopiëren van ongeveer 775 stuks wordt verzorgd door Prisma in Biezenmortel. Cliënten van deze instelling nieten de bladeren netjes aan elkaar, voegen ze in ONS het maandblad van KBO Brabant en ze zorgen voor de juiste aantallen per rayon.
ONS en ContActueel komen daarna met bezorglijsten in speciale gele kratjes.

Die worden door een vrijwilliger van Contact50 naar een vaste groep van een groot aantal bezorgers in Udenhout en Biezenmortel gebracht.
Maandelijks zorgt deze groep voor het rondbrengen van ONS en ContActueel.
Helaas moeten we soms af scheid nemen van een bezorger. Het komt ook voor dat iemand niet kan bezorgen wegens ziekte of verhindering. Gelukkig beschikken we over reserves die in kunnen springen.
Omdat het totaal aantal bezorgers met reserves is geslonken, hopen we nieuwe aanmeldingen te krijgen.
Informatie: Ton de Jong📱06 23 20 58 03
📧 pr@contact50udenhout.nl

Inschrijven als lid
Scroll naar boven